Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Udsigtskikkert

Viser alle 2 resultater

  • Vanguard stativ Tripod Vesta 203AP

    699,00 dkk
  • Tilbud Tilbud

    Asphen spottingscope Classic, 15-45×60

    999,00 dkk

Som jæger ved du, at en jagt aldrig bliver bedre end det udstyr, du har til rådighed. Der skal være styr på våben, patroner, tøj og meget andet, og hvis du har riffel og vil skyde vildt over lange afstande, er en udsigtskikkert også et essentielt stykke tilbehør til enhver jagt.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af udsigtskikkerter her på siden, hvor du også har mulighed for at finde et passende kikkertstativ, så du kan blive klar til at skyde vildt over lange afstand.

Assistance til det gode skud

Som jæger ved du, at et fejlskud, som enten ikke dræber vildtet, eller som dræber det forkerte dyr, er noget af det værste, der kan ske på en jagt. Men når du skyder med riffel over lange afstande, er der netop risiko for, at disse ting kan ske, og der er derfor ingen grund til at overlade det hele til dit eget øje.

Her giver en udsigtskikkert dig den nødvendige assistance, som skal til for at spotte, om du rent faktisk har det rette dyr på kornet, så du ikke skyder eksempelvis et dyr, som er for ungt, eller som er det forkerte køn.

Med en udsigtskikkert får du mulighed for at spotte små detaljer på dyret over lange afstande, og du får generelt et bedre overblik, når du kan se det hele forstørret i en god kvalitet gennem din udsigtskikkert.

Udsigtskikkert i høj kvalitet

Udvalget af udsigtskikkerter her på siden indeholder lidt af hvert, så du har mulighed for at vælge en model, der passer til dine behov. Fælles for alle vores kikkerter er dog, at de kommer i en høj kvalitet og med mange gode funktioner som bl.a. vandtæthed, så du er sikker på at få et klart syn mange meter fremme, når du er på jagt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os