Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Gåsekald

Viser alle 3 resultater

 • Primos “Chock Caller” gåsekald

  349,00 dkk
 • Faulk’s gåsekald

  279,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Primos “Canada” gåsekald

  249,00 dkk

Når jagtsæsonen er skudt i gang, er det et must med et gåsekald ved din side. Et vildtkald gør, at du effektivt kan få gæs på skudhold, når du blæser i mundstykket. Du øger derfor også chancerne for, at din jagt bliver indbringende.

Lok gæs helt tæt på med et gåsekald

Det smarte ved et gåsekald er, at du kan få gæs helt tæt på den position, du ligger klar i. Kaldet kan nemlig imitere lyden af gæs ret præcist. Du vil derfor også opleve, at gæs i nærheden vil reagere på kaldet. Med et godt øje og en finger på aftrækkeren, kan du derfor være ekstra klar til at ramme de gæs, der kommer frem.

I udvalget hos NK Outdoor & Fritid finder du gåsekald, der er nemme at tage i brug – med bare et enkelt pust har du et effektivt vildtkald. Samtidig har kaldene en størrelse der gør, at du uden problem kan have dem i en bukselomme eller jakkelomme, så du hurtigt kan finde den frem. For du ved sikkert alt om, at det er splitsekunder der kan gøre forskellen ift., om du kommer hjem med et nedlagt dyr eller ej.

Prøv selv et af vores gåsekald af os se, om ikke det kommer til at gøre en stor forskel i jagten på gæs.

NK Outdoor & Fritid forhandler vildtkald fra forskellige brands

Når du handler tilbehør til jagten hos NK Outdoor & Fritid, finder du gåsekald fra forskellige brands. Vi forhandler blandt andet lokkekald fra Primos, Faulk’s, Acme, Hubertuz og mange flere.

I vores udvalg af gåsekald, er der noget i enhver prisklasse. Chancerne er derfor ekstra store for, at du finder et kald, der passer til dit budget. Skulle du ønske hjælp og rådgivning til, hvilket vildtkald du skal anskaffe dig, så ræk endelig ud til os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os