Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Jagtradioer

Viser et enkelt resultat

  • Tilbud Tilbud

    Hunter jagtradio “Tight”

    1.399,00 dkk

Jagtradioer er en nem kommunikation på jagten

Vil du tage jagtturen til et nyt niveau? Så bør du investere i en jagtradio, så dig og andre jægere nemt kan kommunikere sammen under jeres tur. For med en jagtradio har I god mulighed for at dele, hvad I ser omkring jer – uanset afstanden. En jagtradio kan derfor blive essentiel for, at I kommer hjem med et nedlagt bytte.

Jagtradioer er blevet mere og mere populære i Danmark – og det er ikke så underligt. Det er en smart og god måde, du kan kommunikere med dine jagtkammerater på, selvom I måske er placeret forskellige steder under jagten.

Med en jagtradio ved hånden, kan det også blive nemmere at koordinere, når I skal skifte position eller retning. Med en radio ved jeres side, kan I nemlig helt lavmælt snakke sammen, hvilket er et must for, at I ikke bliver afsløret.

En jagtradio kan også være med til at gøre turen en smule sjovere, da det er nemmere at have samtaler, hvis der ikke er et bytte i sigte.

Jagtradio i professionel kvalitet hos NK Outdoor & Fritid

Der er god grund til, at du køber din næste jagtradio hos NK Outdoor & Fritid. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af radioer af professionel kvalitet. Du vil derfor også opleve, at lyden går helt klart igennem, og at der kan kommunikeres over større afstande.

Som et ekstra plus finder du varianter med både danske, norske og svenske jagtkanaler. Du kan nemlig støde på lande, hvor der er krav om at have en jagtradio, når du er på jagt. Det har vi naturligvis tages højde for, når du shopper hos NK Outdoor & Fritid, da radioerne kan trække flere forskellige jagtkanaler.

Hvis du har brug for hjælp eller ønsker rådgivning, så kontakt os endelig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os