Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Andekald

Viser alle 5 resultater

 • Primos andekald “Double Reed”

  349,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Faulk’s vildtkald, spidsand

  189,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Primos andekald “Wrench”

  275,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Acme, andekald standard

  199,00 dkk
 • Primos andekald med blæsebælg

  250,00 dkk

Find det rette andekald

Et lokkekald kan du bruge, når du vil lokke ænder til. Det er meget effektivt og en smart løsning, når du er på jagt efter ænder. Det formår at lave realistiske lyde, som lokker ænderne til. På den måde bliver det lidt nemmere at gå på jagt efter ænder. Når først du har lært at bruge andekaldet rigtigt, så vil du se en effekt. Både nybegyndere og erfarne jægere kan have gavn af dette smarte værktøj.

Du kan få mange forskellige slags lokkekald på vores webshop. Nogle passer endda til forskellige slags ænder. Få f.eks. et kald, der passer til en gråand eller en vild and.

Stort udvalg af udstyr til jagt

Her hos NK Outdoor & Fritid har vi et meget stort udvalg af alt, du har brug for, når du skal på jagt. Som nævnt er der et bredt udvalg af andekald, hvis du godt kan lide at gå på andejagt. Produkterne fås til forskellige priser, så alle kan være med. Du kan med fordel have flere forskellige kald til ænder, hvis du går på jagt efter forskellige typer ænder. Nogle kald egner sig til korte afstande og andre til lange. Derfor kan det være praktisk med flere andekald.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os