Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Kragekald

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kunne du tænke dig det ultimative lokkemiddel, når du skal have en krage på skudhold? Så finder du hos NK Outdoor & Fritid kragekald, du kan bruge, når jagtsæsonen er i gang. Vi har håndplukket vildtkald, der vil lokke krager til – så er det op til dig at ramme plet.

Lok effektivt krager på skudhold med et kragekald

Hos NK Outdoor & Fritid forhandler vi forskellige varianter. Fælles for dem alle er, at de er utrolig effektive, når du vil lokke krager tæt på. Det er derfor heller ikke så underligt, at kragekald, og generelt lokkekald, er populære blandt de danske jægere. De kan nemlig gøre jagtsæsonen endnu mere indbringende.

Et kragekald er utrolig nemt at tage i brug. Når du blæser i kaldet, laves der et krageskrig, der er meget naturtro. Det betyder, at du har et smart lokkemiddel med dig, når krager er dagens mål. Der er naturligvis mange forskellige kragelyde, og du kan selv eksperimentere med varierende måder, du blæser i mundstykket på. I løbet af ingen tid vil du helt sikkert opleve, hvordan det får krager helt tæt på.

Find dit kragekald hos NK Outdoor & Fritid

Når du handler hos NK Outdoor & Fritid, finder du effektive og ikke mindst smarte kragekald. Vores varianter er effektive og livagtige, da de hurtigt kan imitere lyden af en krage. Samtidig er udstyret smart, da de kommer i et kompakt design, så du nemt kan placere det i lommen, i en bukserem eller lignende. På den måde kan du nemt tage det i brug. For nogle gange er det med at være hurtig, når du vil have en krage i sigtekornet.

Her på siden finder du vildtkald fra forskellige brands. Chancerne er derfor ekstra store for, at du kan gå med dit foretrukne. Skulle du ønske vores hjælp til udvælgelse af produkter eller andre spørgsmål, så kontakt os endelig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os