Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Lerduekaster

Viser alle 2 resultater

  • Tilbud Tilbud

    Lerduekaster

    69,00 dkk
  • Tilbud Tilbud

    Håndkaster til enkelt duer

    99,00 dkk

Hvis du går og grubler over, om det mon er det rette valg for dig at begynde til jagt, kan du prøve dine færdigheder med en lerduekaster. Ved at skyde efter lerduer får du næsten den samme oplevelse, som du gør på en virkelig jagt i skoven, så du kan se, om jagt er noget for dig. Dertil er det også bare sjovt at skyde efter lerduer som både jæger og ikke jæger, hvorfor en lerduekaster vil være et godt stykke legetøj for alle, der elsker at skyde.

Træn dine færdigheder med en lerduekaster

Selv for den erfarne jæger er en lerduekaster et godt valg. Med en lerduekaster får du nemlig mulighed for at øve dine skud, hvilket er relevant for både øvede og nybegyndere inden for jagt.

Med en lerduekaster får du muligheder for at træne din præcision inden jagtsæsonen går i gang, så du kan øge dine chancer for at få noget lækkert fjerkræ med hjem fra dine jagtturer.

Dertil er en lerduekaster som nævnt også bare god underholdning, som kan give mange sjove stunder i selvskab med venner.

Håndkaster eller automatisk lerduekaster?

Her hos Våbenshoppen har du muligheder for at vælge mellem to typer af lerduekastere. Du kan vælge den lerduekaster, som du nok kender bedst, og som fungerer automatisk, eller du kan vælge en mere simpel håndkaster.

Den automatiske lerduekaster har den fordel, at den kan kaste langt, og at den er nem at betjene. Men det er bestemt også muligt at få meget sjov ud af en håndkaster, hvor du selv eller en makker skal kaste lerduerne afsted i en gummislynge. Derfor er en håndkaster et godt og billigt alternativ til en automatisk lerduekaster, men hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, skal du naturligvis vælge en professionel automatisk lerduekaster.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os