Er du gammel nok?

Du skal være over 18 år

for at købe disse vare

Fiskeknive

Viser alle 5 resultater

 • Böker kniv, Forest Ranger

  275,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Kinetic fiskekniv 10 cm.

  39,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Fiskekniv m/blå/sort gummiskæfte

  29,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Mora fiskekniv m/skælskraber

  159,00 dkk
 • Tilbud Tilbud

  Mora jagt/fiskekniv incl. etui.

  119,00 dkk

Som lystfisker er det vigtigt at have sit udstyr i orden. Det gælder både mens du fisker og ikke mindst efter. Derfor finder du også et udvalg af fiskeknive hos NK Outdoor til dig, som selv ønsker at filetere de fisk, du fanger.

Få fingrene i forskellige fiskeknive til at filetere fisk

Hos NK Outdoor & Fritid forhandler vi forskellige fiskeknive, så du som lystfisker selv kan filetere de fisk, du måtte fange. Vi ved naturligvis alt om, at der kan være forskel på, hvor store fisk er. Derfor kan du få fingrene i knive i forskellige længder.

Ved de knive vi har udvalgt, er der tænkt over, at du kan få det bedste mulige greb. Af den grund finder du varianter med soft grib, så den enkelte fiskekniv vil ligge godt i hånden. Det betyder også, at du har de bedste forudsætninger for at filetere dine fisk til perfektion.

Vi har desuden også tænkt over, at du kan erhverve dig fiskeknive med tilhørende skælskraber. På den måde kan du så effektivt som muligt fjerne de mange og bastante skæl på fisken.

Da en fiskekniv ofte skal kunne holde til mange forskellige vejrforhold, finder du fiskeknive i rustfri stål. Så kan du forhåbentlig benytte dig af en skarp og god kniv i lang tid.

Gå på opdagelse på NK Outdoor & Fritid og find nye fiskeknive

Hvis tiden er inde til, at du skal finde nye knive allerede i dag, så gå endelig på opdagelse her på siden. Her finder du en række forskellige knive i forskellige prisklasser. Det betyder også, at de fleste kan finde en fiskekniv, der matcher deres budget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores nyeste påfund og hold dig opdateret om gode rabatter og tilbud.

Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os